Zondag in Boerderij van Dorst: Splinter Chabot en Ferry Doedens

Zondag in Boerderij van Dorst: Splinter Chabot en Ferry Doedens
Helpen op de boerderij van Raven

Kijktip :

Na de duo's Israel van Dorsten/Jaimie Vaes en Frédérique Spigt/Waylon is het deze week de beurt aan Splinter Chabot en Ferry Doedens om Raven van Dorst te helpen in Boerderij van Dorst. Ze gaan een voorraadkamer maken waar de oogst in opgeslagen kan worden.

Boerderij van Dorst gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Veelzijdig
Splinter Chabot, de zoon van Bart, heeft op jonge leeftijd al een veelzijdige carrière achter de rug. Van 2017 tot 2019 was hij landelijk voorzitter van de JOVD (de jongerenorganisatie van de VVD). Hij begon ook al snel aan een televisiecarrière: als tafelheer bij De wereld draait door, deelnemer aan Wie is de Mol? en presentator van SPLNTR! heeft Chabot inmiddels de nodige ervaring opgedaan. In 2020 debuteerde hij als schrijver met de veelgeprezen roman Confettiregen.

OnlyFans
Ook Ferry Doedens staat regelmatig in het middelpunt van de belangstelling. We leerden hem in 2009 kennen als Lucas Sanders in Goede tijden, slechte tijden en sindsdien is zijn carrière met ups en downs gegaan. Doedens was te zien in programma's als Expeditie Robinson en Ranking the Stars, maar haalde ook het nieuws met zijn cocaïneverslaving. Verder begon hij eind 2020 een account op OnlyFans, waar hij softpornografisch materiaal van zichzelf plaatst.

Boerderij van Dorst is elke zondag rond 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's