Laatste aflevering Restaurant Misverstand woensdag te zien op SBS6

Laatste aflevering Restaurant Misverstand woensdag te zien op SBS6
Emotionele tijd komt ten einde

Kijktip :

Woensdag is de laatste aflevering van het derde seizoen van Restaurant Misverstand te zien op SBS6. In dit ontroerende, maar mooie programma staan presentator Johnny de Mol en chefkok Ron Blaauw mensen bij die relatief jong de diagnose 'dementie' hebben gekregen.

Restaurant Misverstand gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Emotioneel
Het is een feestelijke dag in het restaurant. De familieleden van de acht medewerkers komen langs en er is iemand jarig. De allerlaatste lunch wordt uitgeserveerd. Er wordt teruggekeken op een bijzondere tijd in het restaurant en er zijn vriendschappen gesloten voor het leven. De emotionele laatste dag wordt afgesloten met een grote verrassing voor de jarige medewerker.

Over het programma
Acht relatief jonge mensen met dementie verzamelen in een kookstudio in Amsterdam voor een horeca-opleiding door chef-kok Ron Blaauw. Ron en souschef Cees stomen de medewerkers klaar om samen zes weken lang Restaurant Misverstand te runnen. De keukenbrigade en de bediening bestaan uit vijftigers en zestigers met verschillende vormen van dementie.

De slotaflevering van Restaurant Misverstand is woensdag 16 november om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Restaurant Misverstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's