Restaurant Misverstand: Marian wil niets weten van dagbesteding met lotgenoten

Restaurant Misverstand: Marian wil niets weten van dagbesteding met lotgenoten

In Restaurant Misverstand vraagt presentator Johnny de Mol aan Marian of dagbesteding met lotgenoten wellicht iets is voor haar. De Mol raakt duidelijk een gevoelige snaar bij Marian, die met als de andere deelnemers van het programma leidt aan dementie. “Op werk doe ik nog dingen. Dat wil ik niet opgeven”, aldus een emotionele Marian.

Bekijk de beelden van Restaurant Misverstand hieronder.

Restaurant Misverstand is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Restaurant Misverstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Restaurant Misverstand</em>: Marian wil niets weten van dagbesteding met lotgenoten In Restaurant Misverstand vraagt presentator Johnny de Mol aan Marian of dagbesteding met lotgenoten wellicht iets is voor haar. De Mol raakt duidelijk een gevoelige snaar bij Marian, die met als de andere deelnemers van het programma leidt aan dementie. “Op werk doe ik nog dingen. Dat wil ik niet opgeven”, aldus een emotionele Marian. Bekijk de beelden van Restaurant Misverstand hieronder. Restaurant Misverstand is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Restaurant Misverstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Chef van Restaurant Misverstand betrapt Edwin en Robert op 'onderonsje' (video) Bekijk deze video » Restaurant Misverstand: Gerda emotioneel door optreden Wibi Soerjadi Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV