Nederland - Denemarken live op tv en online (oefeninterland Oranje Leeuwinnen)

Nederland - Denemarken live op tv en online (oefeninterland Oranje Leeuwinnen)
Oranjeleeuwinnen willen weer winnen

Sport :

Van Noorwegen kon niet worden gewonnen, maar over Coasta Rica liepen de Oranjedames, die onder leiding staan van Andries Jonker, dan weer heen in de oefenwedstrijd van afgelopen vrijdagavond. Wat gaan de dames tegen Denemarken kunnen bereiken? Dat gaan we zien op dinsdag 15 november vanaf 20.00 uur, live te volgen op ESPN (1).

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Denemarken

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Jonker
Andries Jonker is nu al een aantal maanden de bondscoach van de dames en doet het in principe best aardig. Van IJsland werd gewonnen, van Noorwegen werd helaas met 0-2 verloren. Afgelopen week stond Nederland nog tegenover Costa Rica, waar ze geen spaan van heel hielden. Er zal dus vertrouwen zijn voor de wedstrijd tegen Denemarken.

Denemarken
De Denen verloren al iets meer de afgelopen periode, maar wisten afgelopen vrijdag te winnen van de Zwitserse vrouwen met 1-2. De onderlinge resultaten spreken ook in het voordeel van Nederland, alhoewel het wel al lang geleden is. De laatste wedstrijd stamt van 9 oktober 2018, waarin Nederland won met 1-2.

Lees hier op welk kanaal ESPN te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Nederland - Noorwegen is op dinsdag 15 november vanaf 20.00 uur te zien op ESPN. De voorbeschouwing begint om 19.30 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's