Nieuw seizoen Ik vertrek vanaf zaterdag te zien op NPO 1

Nieuw seizoen Ik vertrek vanaf zaterdag te zien op NPO 1
Nieuwe afleveringen en een paar herhalingen

Kijktip :

Vanaf zaterdag is Ik vertrek terug met enkele nieuwe afleveringen op NPO 1. Daarna volgen een paar herhalingen. In de eerste nieuwe aflevering volgen we Jolande van Lith (54) en Barbara de Roo (55). Zij zijn niet alleen een liefdeskoppel, maar ook een kunstenaarsduo met een voorliefde voor installatiekunst.

Ik vertrek gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Pippi Langkous-huis
Jolande en Barbara leiden een luxe bestaan met fijne mensen om zich heen en uitdagend werk. Toch vinden ze het tijd worden hun leven drastisch om te gooien. Ze willen een artistieke bed & breakfast opzetten in een Frans slaperig gehucht. In Mansigne heeft het stel een Pippi Langkous-huis gekocht, dat ze willen omtoveren tot een chambre d'arte; een walhalla voor creatievelingen.

Twijfels
Na een emotioneel afscheid beginnen Jolande en Barbara vol goede moed aan het afstomen van al het jaren zeventig behang in de oude dokterswoning. Maar al snel ontstaan er twijfels over het hele project. Het huis mankeert van alles, de Franse werklui komen niet opdagen en de hele dag door muren en deuren schilderen is eigenlijk helemaal niet zo leuk.

Het nieuwe seizoen van Ik vertrek is vanaf zaterdag 19 november wekelijks rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's