Engeland - Iran live op tv en online (WK voetbal)

Engeland - Iran live op tv en online (WK voetbal)
Kunnen Engelsen gooi doen naar de wereldtitel?

Sport :

Maandag (21 november) staan drie wedstrijden op het programma op het WK voetbal. 's Middags wordt de eerste wedstrijd in Groep B gespeeld. Engeland - Iran is om 14.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Favoriet?
Na de finaleplek op het EK van 2020 (dat door de coronacrisis werd uitgesteld naar de zomer van 2021) behoort Engeland ook tot de favorieten op het WK van 2022 in Qatar. De Engelsen beschikken over een ijzersterke selectie, die met uitzondering van middenvelder Jude Bellingham (die voor Borussia Dortmund speelt) volledig actief is in de Premier League. Harry Kane is de aanvoerder.

Samenvatting en hoogtepunten Engeland - Iran

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Jahanbaksh
Engeland neemt het op tegen Iran, de nummer twintig van de wereldranglijst. Die ranking laat zien dat het land zeker niet onderschat mag worden. In de selectie van Iran vinden we ook een bekende terug: Alireza Jahanbaksh (Feyenoord) behoort tot de sterspelers. In een groep met ook de Verenigde Staten en Wales moet Iran flink zijn best doen om zich te plaatsen voor de volgende ronde.

De wedstrijd Engeland - Iran is maandag 21 november om 14.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 13.15 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's