Verenigde Staten - Wales live op tv en online (WK voetbal)

Verenigde Staten - Wales live op tv en online (WK voetbal)
Spannende strijd in Groep B

Sport :

Enkele landen in Groep B zijn op het oog erg aan elkaar gewaagd. De posities op de FIFA-ranking liegen er niet om: Engeland (5), de Verenigde Staten (16), Wales (19) en Iran (20) staan erg dicht bij elkaar. Maandag 21 november is de wedstrijd Verenigde Staten - Wales om 20.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Vaste waarde
Het nationale voetbalelftal van de Verenigde Staten was van het WK van 1990 tot en met het WK van 2014 een vaste waarde op het mondiale eindtoernooi, maar behoorde in 2018 tot de grote afwezigen. Nu zijn ze er weer bij met een selectie die een mix tussen oude bekenden en grote onbekenden is. Zo gaat rechtsback Sergiño Dest mee naar Qatar, evenals sterspeler Christian Pulisic (Chelsea).

Samenvatting en hoogtepunten Engeland - Iran

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Gareth Bale
Het nationale elftal van Wales was lange tijd een kleine speler in het internationale voetbal, maar sinds de komst van Gareth Bale zien we de Welshmen steeds vaker op eindtoernooien. Dat is ook nu het geval en Bale is als aanvoerder mee. Ook andere oudgedienden als doelman Wayne Hennessey, verdedigers Chris Gunter en Ben Davies en middenvelder Aaron Ramsey zijn van de partij.

De wedstrijd Verenigde Staten - Wales is maandag 21 november om 20.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 19.25 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's