Nieuw seizoen Zeeman confronteert vanaf dinsdag te zien op RTL 5

Nieuw seizoen Zeeman confronteert vanaf dinsdag te zien op RTL 5
Thijs Zeeman pakt oplichters aan

Kijktip :

Misdaadverslaggever en -bestrijder Thijs Zeeman is vanaf dinsdag (22 november) terug met een nieuw seizoen van Zeeman confronteert. In de eerste aflevering wordt meteen pijnlijk duidelijk waarom dit programma nog steeds zo noodzakelijk is. Een mega-manipulator maakt het leven van meerdere slachtoffers helemaal kapot.

Zeeman confronteert gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Confrontatie
Om te voorkomen dat deze mega-manipulator nóg meer slachtoffers zal maken, spoort Zeeman hem op - en gaat de confrontatie met hem aan. Zeeman vertelt: "Daders die hun misdaden kunnen plegen omdat ze erin geslaagd zijn eerst een sterke vriendschappelijke of intieme band met hun slachtoffers aan te gaan vind ik misschien wel het ergste soort. [...] Het zijn juist déze daders die ik in gráág met een bezoekje vereer."

Spoor van vernieling
Verder gaat Zeeman onder meer de confrontatie aan met iemand die op een slinkse manier vertrouwen weet te winnen bij zijn slachtoffers en zo heel veel geld van hen binnensleept en een spoor van vernieling achterlaat. Dit leidt zelfs tot meerdere confrontaties. Daarnaast bevat dit seizoen een zaak die klein lijkt te beginnen, maar zich ontvouwt tot een speurtocht naar een van de meest doorgewinterde oplichters die Zeeman en zijn team ooit meemaakten. De politie heeft hem nog niet kunnen vinden.

Het nieuwe seizoen van Zeeman confronteert is vanaf dinsdag 22 november wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zeeman confronteert terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's