Zeeman confronteert: waanstalker is al 19 jaar bezig met stalken en bemachtigt huissleutel (video)

Zeeman confronteert: waanstalker is al 19 jaar bezig met stalken en bemachtigt huissleutel (video)

Wednesday 24 August 2022 om 17:14

Thijs Zeeman is vanavond (woensdag 24 augustus) bij RTL 5 te zien met een herhaling, die gaat over een waanstalker die al 19 jaar bezig is met stalken van een meisje. Na de eerste kus is de jongen het meisje gaan stalken en komt hij zelfs in het bezit van haar huissleutel. Nieuwe episodes zijn in de maak! Bekijk het fragment van vanavond in de video hieronder.

Zeeman confronteert is iedere woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert terugkijken bij Gids.tv.

<em>Zeeman confronteert</em>: waanstalker is al 19 jaar bezig met stalken en bemachtigt huissleutel (video) Thijs Zeeman is vanavond (woensdag 24 augustus) bij RTL 5 te zien met een herhaling, die gaat over een waanstalker die al 19 jaar bezig is met stalken van een meisje. Na de eerste kus is de jongen het meisje gaan stalken en komt hij zelfs in het bezit van haar huissleutel. Nieuwe episodes zijn in de maak! Bekijk het fragment van vanavond in de video hieronder. Zeeman confronteert is iedere woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zeer heftige confrontatie in Zeeman Confronteert: Ads leven wordt geruïneerd Bekijk deze video » Zeeman confronteert: bizarre aflevering over Christian die een missverkiezing organiseert Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's