Steenrijk, straatarm vanaf woensdag 23 november weer te zien op SBS6

Steenrijk, straatarm vanaf woensdag 23 november weer te zien op SBS6
Rijke en arme mensen ruilen een week van leven

Kijktip :

Na het einde van Restaurant Misverstand is het realityprogramma Steenrijk, straatarm vanaf woensdag terug met herhalingen op SBS6. We krijgen te zien hoe rijke en arme gezinnen een week van leven wisselen en ervaren hoe het is om veel of juist weinig geld te hebben.

Steenrijk, straatarm gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Paardenbedrijf
In Oudekerk aan de Amstel woont het gezin Van Delft, moeder Denise, vader Nick en hun drie kinderen. Ze wonen op een groot stuk land, waar ze ook hun succesvolle paardenbedrijf runnen. Ze genieten van het leven door lekker te eten, varen, vakanties en sociale aangelegenheden. Hun weekbudget is 1000-1200 euro per week.

Financiële missers
In Hoorn woont de familie Van Krimpen in een sociale huurwoning. Het gezin bestaat uit moeder Vera, dochters Maudie en Danique en zoon Finn. Na de scheiding heeft Vera gedeeld ouderschap. Ze is zelfstandig ondernemer, maar na financiële missers heeft Vera een flinke schuld en probeert ze rond te komen met 70 euro en maken ze gebruik van de voedselbank. Ondanks dat ze het niet breed hebben, is het gezin hecht en gelukkig.

Steenrijk, straatarm is vanaf woensdag 23 november wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV