Hollandse makelaars aan de costa: Eric Jan en Daphne bekend van Steenrijk, Straatarm

Hollandse makelaars aan de costa: Eric Jan en Daphne bekend van Steenrijk, Straatarm

In het nieuwe programma Hollandse makelaars aan de costa worden makelaars gevolgd die in Spanje werken en de mooiste woningen aan de costa verkopen. En in de eerste beelden is te zien dat er twee oude bekenden voorbijkomen in de serie. Eric Jan en Daphne waren namelijk eerder te zien in Steenrijk, Straatarm en de twee kibbelen wat af…

Bekijk de beelden van Hollandse makelaars aan de costa hieronder.

Hollandse makelaars aan de costa is vanaf 10 oktober elke maandag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Hollandse makelaars aan de costa terugkijken bij Gids.tv.

<em>Hollandse makelaars aan de costa</em>: Eric Jan en Daphne bekend van <em>Steenrijk, Straatarm</em> In het nieuwe programma Hollandse makelaars aan de costa worden makelaars gevolgd die in Spanje werken en de mooiste woningen aan de costa verkopen. En in de eerste beelden is te zien dat er twee oude bekenden voorbijkomen in de serie. Eric Jan en Daphne waren namelijk eerder te zien in Steenrijk, Straatarm en de twee kibbelen wat af… Bekijk de beelden van Hollandse makelaars aan de costa hieronder. Hollandse makelaars aan de costa is vanaf 10 oktober elke maandag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Hollandse makelaars aan de costa terugkijken bij Gids.tv. Hollandse makelaars aan de costa vanaf 10 oktober bij RTL 5: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Hollandse makelaars aan de costa: deze makelaars verkopen Spaanse huizen Bekijk deze video »
TV :
Hollandse makelaars aan de costa: Eric Jan en Daphne bekend van Steenrijk, Straatarm

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV