Vanavond op tv: nieuw seizoen Zeeman confronteert, Frankrijk - Australië en meer

Vanavond op tv: nieuw seizoen Zeeman confronteert, Frankrijk - Australië en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 22 november

Kijktip :

Vanavond begint een nieuw seizoen van Zeeman confronteert op RTL 5. Verder onder meer de WK-wedstrijd Frankrijk - Australië, het eerste duel van de regerend kampioen. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 22 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Frankrijk - Australië (WK voetbal)

NPO 1
19:50 uur

Vanaf 19.20 uur voorbeschouwing en om 20.00 uur live verslag van de wedstrijd Frankrijk - Australië in Groep D van het WK voetbal in Qatar. De Fransen reizen af als regerend wereldkampioen en zijn opnieuw één van de favorieten voor de eindzege. Het duel is ook te zien op de livestream via Gids.tv. Frankrijk arriveert met een waar sterrenensemble in Qatar. De Fransen werden in 2018 wereldkampioen door in de finale met 4-2 te winnen van Kroatië.

Terug: Zeeman confronteert

RTL 5
20:30 uur

Misdaadverslaggever en -bestrijder Thijs Zeeman is vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen van Zeeman confronteert. In de eerste aflevering wordt meteen pijnlijk duidelijk waarom dit programma nog steeds zo noodzakelijk is. Een mega-manipulator maakt het leven van meerdere slachtoffers helemaal kapot. Om te voorkomen dat deze mega-manipulator nóg meer slachtoffers zal maken, spoort Zeeman hem op - en gaat de confrontatie met hem aan.

Actiefilm: Desperado

RTL 7
22:35 uur

Op RTL 7 is vanavond de actiefilm Desperado te zien. De mysterieuze El Mariachi reist rond met een gitaarkoffer vol vuurwapens. Hij zint op wraak op drugsbaron Bucho, die verantwoordelijk is voor de dood van zijn vriendin. Als hij in Bucho's bar de confrontatie aangaat met diens mannen, eindigt dit in een bloedbad. El Mariachi raakt gewond en wordt opgevangen door de mooie Carolina, die voor Bucho blijkt te werken. Al snel vliegen de vonken tussen de twee over. Ondertussen draagt Bucho al zijn mannen op om El Mariachi te doden.

Docu: A House Made of Splinters

NPO 2
23:10 uur

In het door oorlog verscheurde oosten van Oekraïne runt een groep vrouwen een tehuis. Zij weten een warme plek te creëren voor de kinderen die door geweld of alcoholmisbruik uit huis zijn geplaatst. De hartverwarmende documentaire A House Made of Splinters laat het belang hun werk zien. De medewerkers van het kinderopvanghuis in Lysytsjansk, vlakbij de frontlinie in het door de Donbas-oorlog verscheurde oosten van Oekraïne, weten een bijna magische plek te creëren. Zo kil als de buitenwereld is, zo warm is de sfeer binnen.

Actuele video's

Meer actuele video's