Zaterdag 26 november in Sterren op het doek: Rob Kemps

Zaterdag 26 november in Sterren op het doek: Rob Kemps
Snollebollekes-frontman in gesprek met Özcan Akyol

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Sterren op het doek, de vijfde van dit seizoen, is Rob Kemps te gast bij Özcan Akyol. Deze alleskunner is inmiddels ook een bekend gezicht op televisie. Hij wordt geportretteerd door drie kunstenaars.

Sterren op het doek met Rob Kemps gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

De slimste mens
Na zijn winst bij De slimste mens in 2021 is entertainer Rob Kemps overal te zien en te horen. Op televisie met de inmiddels veelbesproken Matthijs van Nieuwkerk in CHANSONS!, maar ook bij SBS6 met onder meer Ik hou van Holland. En dan treedt hij ook nog eens op voor een uitverkocht GelreDome met zijn act Snollebollekes.

Stilzitten
Özcan Akyol is dan ook benieuwd of het Rob gaat lukken om een tijdje stil te zitten, zodat de kunstenaars hem eens goed kunnen bestuderen. In het interview met Özcan geeft hij in ieder geval toe dat hij ook een andere kant heeft, die maar weinig mensen kennen. Aan het eind van de aflevering mag Rob één schilderij kiezen om mee naar huis te nemen.

Sterren op het doek is elke zaterdag rond 20.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's