Zondag in slotaflevering Boerderij van Dorst: Nilüfer Gündoğan en Frits Wester

Zondag in slotaflevering Boerderij van Dorst: Nilüfer Gündoğan en Frits Wester
Politieke kopstukken te gast op de boerderij

Kijktip :

In de laatste aflevering van dit seizoen van Boerderij van Dorst krijgt Raven van Dorst bezoek van onafhankelijk Tweede Kamerlid Nilüfer Gündoğan en politiek verslaggever Frits Wester. Ze komen Raven helpen met het oogsten van de laatste groenten, ze gaan een voedselbos planten én ervoor zorgen dat Raven een gevulde voorraadkamer heeft om de winter door te komen.

Boerderij van Dorst gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Ruzie
Na de Tweede Kamerverkiezingen van maart 2021 betrad Nilüfer Gündoğan het parlement namens de nieuwe politieke partij Volt. Dat ging goed, totdat Gündoğan begin dit jaar door de partij werd geschorst vanwege meldingen over grensoverschrijdend gedrag. Het leidde tot een enorme ruzie binnen de partij, die de politiek weken in zijn greep hield. Uiteindelijk ging ze verder als onafhankelijk Kamerlid.

Alcohol
De andere gast in de laatste aflevering van Boerderij van Dorst is Frits Wester, al sinds jaar en dag politiek verslaggever van RTL. Zijn reputatie was lange tijd onberispelijk, maar vertoonde scheurtjes nadat hij in 2019 meerdere keren onder invloed voor de camera verscheen. Wester besloot af te kicken van alcohol en is inmiddels alweer een tijdje aan de slag. Hoe gaat het nu met hem?

De laatste aflevering van Boerderij van Dorst is zondag 27 november om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's