Brazilië - Zwitserland live op tv en online (WK voetbal)

Brazilië - Zwitserland live op tv en online (WK voetbal)
Gaat favoriet punten verspelen?

Sport :

De grote favoriet van groep G is natuurlijk Brazilië, een ploeg die ook op vele lijstjes wordt genoemd als de potentiële wereldkampioen. Ze moeten wel blijven winnen, ook van het stugge Zwitserland. De wedstrijd is om 17.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Standbeeld in Rio
De grote namen van Brazilië maken serieuze kans om voor het eerst sinds 2002 weer wereldkampioen voetbal kan worden. Misschien dat bij zo'n overwinning het Christusbeeld in Rio kan worden vervangen voor een van Neymar? De eerste wedstrijd wonnen de Zuid-Amerikanen in ieder geval wel: met 2-0 van Servië.

Samenvatting en hoogtepunten Brazilië - Zwitserland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Verrassing?
Misschien kunnen de Zwitsers de Brazilianen wel verrassen. De mannen uit Centraal Europa wonnen de eerste wedstrijd met 1-0 van Kameroen, door een goal van Brett Embolo in de 48ste minuut. Uiteraard willen de Zwitsers meedoen in de knock-outfase, dus een puntje of zelfs een winst is mooi meegenomen.

De wedstrijd Brazilië - Zwitserland is op maandag 28 november om 17.00 uur te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 16.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV