Portugal - Uruguay live op tv en online (WK voetbal)

Portugal - Uruguay live op tv en online (WK voetbal)
De grote twee van groep H

Sport :

Maandag (28 november) staan de tweede wedstrijden van groep G en H op het programma. De grote wedstrijd van de dag is natuurlijk de wedstrijd tussen Portugal en Uruguay, de gedoodverfde nummers 1 en 2 van de poule. De wedstrijd is om 20.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Puntverlies
De Uruguayanen kwamen niet tot een overwinning in de wedstrijd tegen Zuid-Korea. De twee internationale topspitsen Luis Suarez (Atletico) en Darwin Nunez (Liverpool) konden niet scoren. Misschien gaat dat in de wedstrijd tegen Portugal wel lukken.

Samenvatting en hoogtepunten Portugal - Uruguay

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

De 'grote Ronaldo'
Er is de laatste tijd heel wat te doen omtrent Cristiano Ronaldo. De actualiteit gaat soms bijna te snel om bij te houden, maar de Portugees zit ten tijde van het schrijven van dit artikel zonder club. Hij scoorde wel, tegen Ghana.

De wedstrijd Portugal - Uruguay is op maandag 28 november om 20.00 uur te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 19.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's