Zondag bij RENZE: Bandoneonist Carel Kraayenhof over WK-droom Lionel Messi

Zondag bij RENZE: Bandoneonist Carel Kraayenhof over WK-droom Lionel Messi
Dit zijn de gasten van zondag 27 november

Kijktip :

Renze Klamer presenteert deze herfst de weekendtalkshow op RTL 4. In deze zaterdageditie zal het voornamelijk gaan over het WK voetbal in Qatar en de oorlog in Oekraïne. Dit zijn de gasten van zondag 27 november.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in RENZE - zondag 27 november

  • Al weken bombardeert Rusland Oekraïense energiecentrales en infrastructuur waardoor een deel van Oekraïne zonder stroom en verwarming zit.Levchenko Evgeniy zamelt geld in voor generatoren, zodat Oekraïense families de koude winter kunnen overleven.

  • Het CDA kwam deze week met een opvallend voorstel: mobieltjes moeten verboden worden op scholen. Docent en cabaretier Kees van Amstel schuift bij ons aan en vertelt waarom hij het hier zo hartgrondig mee eens is.

  • De nieuwe film 'Piece of my Heart' is geïnspireerd op het bijzondere verhaal van de legendarische balletdanseres Olga de Haas. Hoofdrolspelers Roos Englebert, Daniel Boissevain en Elaine Meijerink schuiven bij ons aan samen met Hans Klok, een van Olga’s grootste bewonderaars.

  • De WK-droom van de 35-jarige Lionel Messi blijft in leven. Nadat Argentinië afgelopen dinsdag verloor van Saoedi-Arabië, dirigeerde de Argentijnse sterspeler zijn land gisteren naar de overwinning tegen Mexico. Bandoneonist Carel Kraayenhof brengt een ode aan Messi.

RENZE is iedere zaterdag en zondag rond rond 22.40 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van RENZE terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV