Engeland - Frankrijk live op tv en online (kwartfinale WK voetbal)

Engeland - Frankrijk live op tv en online (kwartfinale WK voetbal)
Is football coming home?

Sport :

Zaterdagavond (10 december) staat er een absolute topwedstrijd op het programma in de kwartfinales van het WK voetbal in Qatar. De kraker Engeland - Frankrijk is vanaf 20.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk alle aankondigingen, livestreams, samenvattingen en hoogtepunten van het WK voetbal 2022 op Gids.tv.

'It's coming home'
De laatste jaren doet Engeland weer helemaal mee in het internationale voetbal. In 2018 strandden ze in de halve finale van het WK in Rusland en in de zomer van 2021 waren ze verliezend finalist op het WK. De supporters hebben echter hun mond vol; volgens hen is 'football coming home', aangezien de kiem voor de internationale populariteit van de sport werd gelegd in Groot-Brittannië. Zover is het echter nog niet...

Goals en hoogtepunten Engeland - Frankrijk

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Superster
De Engelsen behalen weliswaar uitstekende resultaten op dit WK (in de achtste finales werd met 3-0 gewonnen van Senegal), maar nu stuiten ze op Frankrijk - misschien wel dé topfavoriet voor de eindzege. De Fransen zijn niet alleen regerend wereldkampioen, ze hebben ook weer een ijzersterke selectie met één superster in hun midden: Kylian Mbappé. Die is met vijf doelpunten topscorer van het WK.

De wedstrijd Engeland - Frankrijk is zaterdag 10 december om 20.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 19.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's