Recensie: in De Familie Claus 3 gaan we op een bizar avontuur op de ski's

Recensie: in De Familie Claus 3 gaan we op een bizar avontuur op de ski's
Met Bracha van Doesburgh en Jan Decleir

Film :

Vanaf 7 december is de film De Familie Claus 3 te zien op Netflix. Het is hoog zomer en 35 graden als de opnames starten voor deze derde Nederlands-Vlaamse kerstfilm waarin de familie Claus weer in grote problemen komen. Lees hier de filmrecensie van De Familie Claus 3.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Op vakantie
In het vervolg op De Familie Claus 2 organiseert mama dit jaar een skivakantie in de bergen, tijdens de feestdagen. Als de bezorging van de pakjes misgaat en opa Noël in grote problemen komt, moeten broer en zus Jules en Noor samen Kerstmis zien te redden. Zal het ze toch lukken?

Komiek Jandino Asporaat (kerstelfje Joel) op de set van de film 'De Familie Claus'

Lees hier onze filmrecensie van De Familie Claus en hier van De Familie Claus 2.

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 59% | Kerstsfeer 78% IMDb ★ 5,5

Het is een feestje om te zien dat bijna de gehele cast terug is gekomen voor dit derde avontuur, dat inmiddels een soort traditie is geworden op Netflix. De winterse beelden en muziek zijn prachtig: de familie gaat op treinreis naar het schitterende Oostenrijk. Publiekstrekkers zijn zeker actrice Bracha van Doesburgh, die moeder Suzanne speelt, en de charismatische acteur Jan Decleir als Noël Claus. Het Belgische Studio 100-sfeertje wordt ook in derde deel doorgezet, waardoor de kids in ieder geval gaan genieten. De vraag is of de volwassenen met hen mee gaan genieten. Deze productie is wat aan de korte kant - 73 minuten - en brengt voor de ouders die meekijken weinig nieuws. Dus de ouders kunnen de keuken in om een heerlijk kerstdiner voor te bereiden, dan kunnen de kinderen met een gerust hart in de woonkamer blijven zitten. Prettige feestdagen! Twee sterren.

Cast
Naast Bracha van Doesburgh (All You Need Is Love) en Kürt Rogiers zijn ook Jan Decleir (De Suprise), Eva van der Gucht (Oogappels) Amber Metdepenningen (De Smelt), Mo Bakker (Niet Schieten) en Jandino Asporaat (Bon Bini Holland 3) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Ruben Vandenborre.

Vanaf 7 december 2022 is de film De familie Claus 3 te zien op Netflix. Genre: Komedie, Avontuur, Familie, Fantasie. Tijdsduur: 73 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's