Recensie: De Familie Claus 2 is kleurrijk vervolg en feest voor kinderen

Recensie: De Familie Claus 2 is kleurrijk vervolg en feest voor kinderen
Met Mo Bakker en Jan Decleir

Film :

Vanaf 7 december is de film De Familie Claus 2 te zien op Netflix. Precies 365 dagen later staat het vervolg van de familiefilm De Familie Claus (lees hier onze recensie) al weer klaar om te streamen. Een Kerstfilm in hoofdletters met een paar belangrijke levenslessen. Lees hier de filmrecensie van De Familie Claus 2.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Marie is verdrietig
Het verhaal over Jules Claus gaat verder. Hij heeft kerst weer helemaal omarmd en zijn rol als toekomstige Kerstman is daarmee verzekerd. Vol goede moed gaan opa Noël en Jules met z'n tweetjes aan de slag. De drukste periode van het jaar staat namelijk weer voor de deur. In het begin loopt alles op wieltjes, totdat Jules een brief in handen krijgt met daarin een bijzondere vraag van het meisje Marie.

Acteur Mo Bakker in de film 'De Familie Claus 2'.

Beoordeling van Gids.tv: ★★
Eigenlijk gaat deel twee van deze gezellige Vlaams-Nederlandse film op dezelfde voet verder als zijn voorganger. Grote plussen zijn de prachtige muziek, de sfeer, de mooie kleurrijke decors en de charismatische Jan Decleir als de stugge grijsaard Noël Claus in de hoofdrol. Toch is ook nu weer duidelijk dat we naar een echte kinderfilm zitten te kijken, inclusief een weinig verrassend verhaal. Het kerstfilm-aanbod barst inmiddels uit zijn voegen op Netflix en dan is De Familie Claus 2 niet direct de eerste keuze. Voor kinderen echt wel genieten. Twee sterren.

Cast
Naast Bracha van Doesburgh (All You Need Is Love) en Renée Soutendijk (Boy 7) zijn ook Jan Decleir (De Suprise) en Mo Bakker (Niet Schieten) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Ruben Vandenborre (Vrienden van Goud).

Vanaf 7 december is de film De Familie Claus 2 te zien op Netflix. Genre: Familie, Kerst. Tijdsduur: 97 minuten. IMDb-score: 6,0.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: De Familie Claus 2 is kleurrijk vervolg en feest voor kinderen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV