Serierecensie: Sleepers is snoeiharde misdaadserie en aanwinst op Videoland

Serierecensie: Sleepers is snoeiharde misdaadserie en aanwinst op Videoland
Met Robert de Hoog en Teun Kuilboer

Film :

Vanaf 8 december is de serie Sleepers te zien op Videoland. Inmiddels heeft Videoland al 35 drama Originals in het aanbod en dat worden er steeds meer. Na de succesvolle serie Mocro Maffia doen we met deze serie nu helemaal geen oog meer dicht. Lees hier de serierecensie van Sleepers.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Martin Oudkerk
Corrupte agent Martin manoeuvreert tussen de duistere onderwereld van Utrecht en de bovenwereld van de recherche. Hij wordt steeds meer naar de onderwereld getrokken, met alle gevolgen van dien. Hoe houdt hij alles geheim én beschermt hij zijn gezin?

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 80% | IMDb ★ 8,0

Zijn personage Tatta in de hitserie Mocro Maffia smaakte naar meer en acteur Robert de Hoog bedacht daarom een eigen misdaadserie. Daar kunnen we heel enthousiast over zijn, want Sleepers is een ijzersterke dramaserie geworden waarbij je de nagels van je vingers bijt. De serie heeft een uitstekende cast in huis, met naast hoofdrollen voor Robert de Hoog en Teun Kuilboer onder andere Hans Kesting in een hele goede rol, Nazmiye Oral en Maryam Hassouni. Alles blijft overzichtelijk en dat is ook de grote plus van deze dramaserie die naar de finale toe zinderend spannend wordt. Een uitstekende productie en een tweede seizoen gaat er zeker komen. Vier sterren.

Cast
Naast Robert de Hoog (Baantjer: Het Begin) en Teun Kuilboer (Schone Handen) zijn ook Maryam Hassouni (Meskina), Rifka Lodeizen (Judas), Hans Kesting (Hoogvliegers), Hans Dagelet (Familie Kruys), Nazmiye Oral (Undercover) en Julmar Simons (Vechtershart) te zien in deze serie. Deze productie is gemaakt door Aaron van Valen en Max Porcelijn.

Acteur Teun Kuilboer (Willem) in de misdaadserie 'Sleepers'

Vanaf 8 december 2022 is de serie Sleepers te zien op Videoland. Deze serie bevat 6 afleveringen van ongeveer 45 minuten. Genre: misdaad, drama.

Actuele video's

Meer actuele video's