Kerst bij RTL 4: Deze programma's en film zie tijdens de kerstdagen 2022

Kerst bij RTL 4: Deze programma's en film zie tijdens de kerstdagen 2022
Met All You Need is Love kerstspecial en meer

Kijktip :

Wat heeft RTL 4 ons te bieden dit jaar op primetime tijdens de feestdagen? Natuurlijk staat er veel liefde met Dr. Love alias Robert ten Brink op het programma, en we gaan met Beau van Erven Dorens naar Italie in Isola di Beau. Tweede Kerstdag is het feest met Chantal Janzen in Oh, Wat Een Kerst!

All You Need is Love Kerstspecial

Kerstavond (24 december), 20.00 uur

Het eerste beeld van de kerstspecial van 'All You Need Is Love' 2022
De All you need is love kerstspecial is al jaren een groot succes. Vorig jaar trok het programma, waarin Robert als Dr. Love op liefdespad gaat, ruim 2 miljoen kijkers. Ook nu weer gaat deze kersttraditie een groot succes zijn waar de liefde (meestal) wint. Je kunt de All You Need is Love terugkijken bij Gids.tv.

All You Need is Love (film)

Kerstavond (24 december), 22.15 uur

Bron: Dutch FilmWorks en RTL
Een gezellige romantische komedie uit het jaar 2018 gebaseerd op het gelijknamige televisieprogramma All You Need Is Love van Robert ten Brink. Maarten ter Horst, de presentator van het populaire TV-programma verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. Lees hier waar je de film All You Need is Love kunt kijken.

Isola di Beau

Eerste Kerstdag (25 december), 20.00 uur

Bron: RTL | Videoland
Op het prachtige eiland Sardinië gaat Beau Van Erven Dorens elke week in gesprek met twee bekende Nederlanders. Zo zijn onder andere Monica Geuze, Olcay Gulsen, Ronald Koeman, John van den Heuvel, Martijn Krabbé, Bridget Maasland en Hanna Verboom al op visite geweest. Je kunt Isola di Beau terugkijken bij Gids.tv.

Oh, Wat Een Kerst!

Tweede Kerstdag (26 december), 20.30 uur

Kerstspecial waarin teamcaptains Carlo Boszhard en Ruben Nicolai zich onder leiding van Chantal Janzen onderdompelen in alles wat met kerstfeest te maken heeft. Samen met twee bekende gasten spelen zij de bekende spellen en zingen mee met grote hits die allemaal in het teken staan van kerst. Je kunt Oh, Wat een Jaar terugkijken bij Gids.tv.

Lees ook de overzichten van alle kerstfilms op tv en alle niet-kerstfilms op tv.

Actuele video's

Meer actuele video's