Finale Het Perfecte Plaatje: wint Geraldine of Linda?

Finale Het Perfecte Plaatje: wint Geraldine of Linda?

De finale van Het Perfecte Plaatje komt woensdagavond vanuit IJsland, waar Linda Hakeboom en Geraldine Kemper zullen gaan strijden om de winst. De omgeving is werkelijk prachtig, geeft presentator Tijl Beckand aan: 'Ik sta hier niet op de filmlocatie van Lord of the Rings of Game of Thrones maar we zijn hier in het hart van IJsland.'

'Ongekend mooi'
Ook Geraldine is duidelijk onder de indruk: 'Het is hier zo ongekend mooi.'

Bekijk de eerste beelden van de finale van Het Perfecte Plaatje hieronder

Finale <em>Het Perfecte Plaatje</em>: wint Geraldine of Linda? De finale van Het Perfecte Plaatje komt woensdagavond vanuit IJsland, waar Linda Hakeboom en Geraldine Kemper zullen gaan strijden om de winst. De omgeving is werkelijk prachtig, geeft presentator Tijl Beckand aan: 'Ik sta hier niet op de filmlocatie van Lord of the Rings of Game of Thrones maar we zijn hier in het hart van IJsland.' 'Ongekend mooi'Ook Geraldine is duidelijk onder de indruk: 'Het is hier zo ongekend mooi.' Bekijk de eerste beelden van de finale van Het Perfecte Plaatje hieronder De finale van Het perfecte plaatje is woensdag 21 december om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het perfecte plaatje terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Linda Hakeboom ziet ook lichamelijke groei in afleveringen Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video » BEAU: Geraldine Kemper raakte geëmotioneerd in Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video »

De finale van Het perfecte plaatje is woensdag 21 december om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het perfecte plaatje terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV