All You Need Is Love Kerstspecial zaterdag bij RTL 4: liefde gevierd op Kerstavond

All You Need Is Love Kerstspecial zaterdag bij RTL 4: liefde gevierd op Kerstavond
Robert ten Brink brengt verliefde stellen weer samen

Kijktip :

Het is zaterdag weer tijd voor de jaarlijkse traditie op Kerstavond: de kerstspecial van All You Need is Love! Robert ten Brink gaat deze hele avond proberen verliefde stelletjes weer bij elkaar te brengen.

All You Need Is Love Kerstspecial gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Dertig jaar
Dit jaar is het precies dertig jaar geleden dat Robert voor het eerst in de schoenen van Doctor Love stapte om richting de kerstdagen verschillende verliefde stellen uit andere landen bij elkaar te brengen. Uiteraard zal het dertigjarig jubileum een item zijn in de uitzending.

Tienduizenden
Volgens Robert krijgt de redactie van All You Need is Love richting de kerstdagen elk jaar 'tienduizenden mails en berichten met verzoeken'. De kans is dus groot dat je ook de komende jaren op Kerstavond van het liefdesprogramma kunt genieten. Door corona kon Ten Brink vorig jaar geen gasten ontvangen in de studio, maar dit jaar belooft het weer een gezellig feest zoals vanouds te worden vol met hartverwarmende herenigingen en romantische verrassingen.

De All You Need Is Love Kerstspecial van 2022 is zaterdag 24 december om 20.00 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je de All You Need Is Love Kerstspecial terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's