Nieuwe dramaserie De stamhouder over familie tijdens Tweede Wereldoorlog vanaf zondag te zien

Nieuwe dramaserie De stamhouder over familie tijdens Tweede Wereldoorlog vanaf zondag te zien
Een fascinerende familiegeschiedenis

Kijktip :

De gloednieuwe dramaserie De stamhouder is vanaf Nieuwjaarsdag te zien op NPO 1. De serie vertelt de fascinerende familiegeschiedenis van Alexander Münninghoff: een geschiedenis met de Tweede Wereldoorlog als decor en een sluwe grootvader, een naïeve vader en een moeder als hoofdkarakters.

Lees hier waar je De stamhouder kunt streamen.

Zwanger
Eind jaren '60 valt Alexander als een blok voor de zelfverzekerde, vrijgevochten Ellen. Wanneer zij na een mooie liefdesnacht erachter komt dat Alexanders vader, Frans Münninghoff, tijdens de oorlog een SS’er was, verdwijnt zij uit zijn leven… om er een goede maand later weer in te verschijnen. Ze is zwanger. Maar om samen een toekomst op te bouwen zal hij eerst de confrontatie moeten aangaan met zijn verdrongen en bewogen familieverleden.

Bitter
Na een eenzame en ongelukkige jeugd in een sfeer van vergoelijking en leugens, weet hij eigenlijk bitter weinig over zijn familie, gedomineerd door zijn machtige, steenrijke  grootvader. Wat volgt is een zoektocht naar de waarheid over zijn vreemde, disfunctionele familie met niet alleen schokkende ontdekkingen maar ook hartverwarmende ontmoetingen.

De stamhouder is vanaf Nieuwjaarsdag 1 januari elke zondag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De stamhouder terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's