Documentaire Napels aan de Noordzee maandag 9 januari te zien bij NPO 2

Documentaire Napels aan de Noordzee maandag 9 januari te zien bij NPO 2
Veelbesproken Richard de Mos wordt gevolgd

Kijktip :

PowNed volgde drie jaar lang met een aantal camera's de veelbesproken Haagse wethouder Richard de Mos, die met een corruptiezaak te maken heeft en tegelijkertijd de verkiezingen won. Hoe zitten hij, zijn collega's en andere betrokkenen daar in? Het is te zien in de documentaire Napels aan de Noordzee.

Napels aan de Noordzee gemist? Kijk de hele uitzending terug bij Gids.tv.

Eerherstel
De Mos wordt drie jaar lang gevolgd tijdens zijn gevecht tegen de aanklachten van het OM en in zijn jacht naar eerherstel. Hoe voert hij zijn strijd en hoe kijken de mensen om hem heen naar de aanklachten? En denken andere politici die met dit soort dingen te maken hebben gehad dat het gaat lukken?

Haagse kiezers
De documentairemakers spreken met o.a. partijgenoten, Haagse kiezers, medeverdachte in de corruptiezaak ondernemer Atilla Akyol, burgemeester Jan van Zanen, de voor fraude veroordeelde wethouder Jos van Rey en onderzoeksjournalist Joep Dohmen, die zich namens NRC vastbeet in het dossier.

Napels aan de Noordzee is maandag 9 januari om 22.10 uur te zien bij NPO 2. Je kunt Napels aan de Noordzee terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's