Sparta Rotterdam - PSV live op tv (KNVB Beker)

Sparta Rotterdam - PSV live op tv (KNVB Beker)
In ieder geval een winnaar

Sport :

Op dinsdag 10 januari spelen PSV en Sparta in de KNVB Beker tegen elkaar in Het Kasteel in Rotterdam. De wedstrijd wordt om 21.00 uur live uitgezonden op het open kanaal van FOX en op ESPN 1.

Lees hier op welk kanaal FOX te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Gelijkspelletje
Afgelopen zaterdag kwamen de twee ploegen al tegen elkaar uit. De eindstand zal in ieder geval anders zijn dan die in de competitie, want er moet een winnaar (eventueel via penalty's) komen. Zaterdag kwamen beide ploegen niet tot scoren. Beide ploegen krijgen overigens ook niet veel grote kansen.

Samenvatting en hoogtepunten Sparta - PSV

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 20.00 uur op ESPN en FOX. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In het NOS Journaal van 23.15 uur is een samenvatting te zien van deze wedstrijd.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Sparta - PSV is dinsdag 10 januari om 21.00 uur live te zien op FOX en ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's