Maandag in Jinek: Angela de Jong over The Voice of Holland-impact

Maandag in Jinek: Angela de Jong over The Voice of Holland-impact
De gasten van Jinek van maandag 16 januari

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van maandag 16 januari.

De gasten van Jinek op maandag 16 januari

  • Een jaar geleden werd ’The Voice of Holland’ stilgelegd na onthulling over seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen. Het was een bom in televisieland en ver daar buiten. Hoe staan de zaken er nu voor, wat heeft het veranderd en wat voor impact heeft het gehad in andere sectoren? Angela de Jong, Mario Buijk en Clarice Stenger zijn te gast.

  • Het nieuws sloeg precies een jaar geleden in als een bom: het twaalfde seizoen van The Voice Of Holland wordt van de buis gehaald. Hoe gaat het een jaar later met de kandidaten van het verloren seizoen? Britt van Coezand, Ray Benjamin en Mara Poel vertellen over hoe het gaat met hun muziekcarrière én treden voor ons op!

  • Wat is het World Economic Forum in Davos en waarom is deze bijeenkomst het middelpunt van complottheorieën? Rudy Bouma en Martin Visser vertellen erover.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's