Zaterdag op tv: Ik Vertrek en spannende opdrachten in Wie is de Mol?

Zaterdag op tv: Ik Vertrek en spannende opdrachten in Wie is de Mol?
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 21 januari

Kijktip :

In Ik Vertrek zie je vanavond hoe ICT-medewerker Milko (59) en holistisch dierenarts Odette (49) uit Den Bommel vertrekken naar de Pyreneeën. Ze zijn klaar met de stress van alledag en gaan hun geluk beproeven op een oude boerderij, die ze nog helemaal moeten verbouwen. Verder zie je spannende opdrachten in Wie is de Mol? en de misdaadfilm Wild Things. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 21 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

The Tribute: battle of the bands: Elvis Presley

SBS 6
20:00 uur

In de vorige aflevering van The Tribute viel er weer een coverband af en dat betekent dat het gat weer moet worden aangevuld. Dat gebeurt deze aflevering met een oude bekende. De tribute band van deze week is namelijk Bouke & The Elvis Matters Band, de band van Bouke Scholten uit Emmen. Ze traden al een paar keer op in Nederlandse tv programma's en Bouke stond zelfs al een keer op Elvis’ landgoed Graceland, namelijk tijdens de Elvis Memorial Tour. Of de band ook tijdens The Tribute hoge ogen gaat gooien, dat moeten we gaan zien. De competitie start met elf tributebands en bestaat uit zes afleveringen. De elf bands vertegenwoordigen een breed scala aan genres, en de grootste muzieksterren aller tijden. De jury, bestaande uit Angela Groothuizen, Frans 'Spike' van Zoest en Cesar Zuiderwijk, beoordeelt de optredens.

Live: PSV - Vitesse (Eredivisie)

ESPN 2
20:00 uur

Voorbeschouwing om 18.30 uur, live verslag vanaf 20.00 uur. Op zaterdag 21 januari spelen PSV en Vitesse in de zeventiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion in Eindhoven. De ploeg uit Eindhoven zijn niet lekker begonnen aan de tweede seizoenshelft: tweemaal puntenverlies, tegen respectievelijk Sparta en Fortuna Sittard. Ook Vitesse is niet geheel kansloos, al moeten we voor de laatste keer dat de Arnhemmers punten wonnen in Eindhoven terug naar 7 december 2013, toen Vitesse met 6-2 won.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.30 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Wie is de Mol?: Quads en spannende opdrachten

NPO 1
20:29 uur

Het is tijd voor de derde aflevering van Wie is de Mol?: gaan we, nu het spel verdergaat, wat meer van de acties van de Mol zien? Of houden de fanatieke kandidaten ook deze keer de Mol een beetje uit het zicht? Je ziet het zaterdag op NPO 1. Sarah en Froukje zitten inmiddels in het afvallershotel. Met maar acht kandidaten gaat het spel dus verder. In de promo van de derde aflevering zien we onder meer een bijzonder spel op quads over een strand en een spel waarbij de kandidaten in winderig weer door een schip moeten struinen. Dit jaar vind het seizoen van Wie is de Mol? plaats in het prachtige Zuid-Afrika. Het spelverloop is uiteraard hetzelfde als andere jaren: Met opdrachten proberen de kandidaten zoveel mogelijk geld te verdienen voor de pot. Maar één van hen is De Mol, een kandidaat die niet te vertrouwen is. Bekijk ook het overzicht van kandidaten van Wie is de Mol? 2023.

Ik vertrek: Milko en Odette in de Pyreneeën

NPO 1
21:38 uur

In de nieuwe aflevering van Ik vertrek zien we het duo Milko en Odette. Zij wonen in het prachtige Den Bommel maar zijn klaar met de prestatiedruk die de samenleving met zich meebrengt. Ze besluiten hun biezen te pakken. Maar of dat nu zo ontstressend werkt? Bij een programma als Ik vertrek kunnen we dat wel raden. ICT-medewerker Milko is 59 jaar en ICT medewerker bij een groot bedrijf en Odette (49) is holistisch dierenarts. Ze willen stress meer in hun leven. Daarom zetten ze hunn leven voort op een oude boerderij in de Franse Pyreneeën. Hier willen ze vakantiegangers ontvangen en een paardenfokkerij beginnen. De verbouwing wil maar niet opschieten. Ze lopen continu tegen problemen aan. Milko gaat gebukt onder deze immense klus: zijn lichaam wil niet meer, maar hij weigert elke vorm van hulp. Tot grote frustratie van Odette: ze waren hier immers naar toegekomen voor een onbezorgd leven. Je vraagt je af of de twee ooit naar een aflevering van Ik vertrek hebben gekeken.

Misdaadfilm: Wild Things

NET 5
22:52 uur

Een van Sams leerlingen dringt zijn huis binnen waar ze hem probeert te verleiden. De volgende dag vertelt ze dat Sam haar heeft verkracht en moet hij zijn onschuld bewijzen.

Actuele video's

Meer actuele video's