Ik Vertrek gemist? Jolande en Barbara kopen Pippi Langkous-huis in Frankrijk

Ik Vertrek gemist? Jolande en Barbara kopen Pippi Langkous-huis in Frankrijk

Ik Vertrek is terug met enkele nieuwe afleveringen op NPO 1. In de eerste aflevering volgen we Jolande en Barbara. De dames zijn niet alleen een liefdeskoppel, maar ook een kunstenaarsduo met een voorliefde voor installatiekunst.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Ik Vertrek</em> gemist? <em>Jolande en Barbara</em> kopen Pippi Langkous-huis in <em>Frankrijk</em> Ik Vertrek is terug met enkele nieuwe afleveringen op NPO 1. In de eerste aflevering volgen we Jolande en Barbara. De dames zijn niet alleen een liefdeskoppel, maar ook een kunstenaarsduo met een voorliefde voor installatiekunst. Tekst gaat verder onder de video. Pippi Langkous-huisJolande en Barbara leiden een luxe bestaan met fijne mensen om zich heen en uitdagend werk. Toch vinden ze het tijd worden hun leven drastisch om te gooien. Ze willen een artistieke bed & breakfast opzetten in een Frans slaperig gehucht. In Mansigne heeft het stel een Pippi Langkous-huis gekocht, dat ze willen omtoveren tot een chambre d'arte; een walhalla voor creatievelingen. Ik Vertrek is elke zaterdag om 21.25 uur te zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van * Ik Vertrek* terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ik Vertrek gemist? Martijn en Sean bouwen op Curaçao een gay resort Bekijk deze video » Vanavond in Ik Vertrek XL: Ondernemen op Bonaire verloopt zwaarder dan gedacht Bekijk deze video »
TV :
Ik Vertrek gemist? Jolande en Barbara kopen Pippi Langkous-huis in Frankrijk

Pippi Langkous-huis
Jolande en Barbara leiden een luxe bestaan met fijne mensen om zich heen en uitdagend werk. Toch vinden ze het tijd worden hun leven drastisch om te gooien. Ze willen een artistieke bed & breakfast opzetten in een Frans slaperig gehucht. In Mansigne heeft het stel een Pippi Langkous-huis gekocht, dat ze willen omtoveren tot een chambre d'arte; een walhalla voor creatievelingen.

Ik Vertrek is elke zaterdag om 21.25 uur te zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van * Ik Vertrek* terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV