Blauw Bloed vanaf zaterdag in vernieuwe opzet terug op NPO 2: Anne-Mar Zwart nieuwe presentator

Blauw Bloed vanaf zaterdag in vernieuwe opzet terug op NPO 2: Anne-Mar Zwart nieuwe presentator
Jeroen Snel keert in andere rol terug

Kijktip :

Vanaf zaterdag is het meest 'blauwe' programma van de Nederlandse tv is terug op de buis: Blauw Bloed. Het bekende gezicht van het programma, Jeroen Snel, keert in een andere rol terug: Anne-Mar Zwart is de nieuwe presentator van het programma.

Blauw Bloed gemist? Je kunt iedere uitzending terugkijken bij Gids.tv.

"Een soort Boulevard"
Met de toevoeging van Zwart is de rol voor Snel dus verandert. Hij zal als 'commentator' wel vaak te zien zijn in het programma, maar hij is niet meer het belangrijkste gezicht. Presentatrice Zwart deed bij de collega's van Superguide uit de doeken dat het programma "meer een soort RTL Boulevard" zal worden en dat de panelgesprekken een belangrijkere rol gaan innemen.

Verbannen
Blauw Bloed werd vorig jaar verbannen van de vroege zaterdagavond op NPO 2 naar online terugkijkplatform NPO Start, waarvoor vooral specials werden ontwikkelt. Een goed idee was dat blijkbaar niet, want nu keert het programma voorlopig 'gewoon' weer terug op de tweede zender van de publieke omroep.

Blauw Bloed in vernieuwde opzet is vanaf 28 januari iedere zaterdag ronde 20.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt iedere aflevering van Blauw Bloed terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV