Streamingrecensie: Stromboli met Elise Schaap op retraite op Italiaans vulkaaneiland

Streamingrecensie: Stromboli met Elise Schaap op retraite op Italiaans vulkaaneiland
Naar het boek van Saskia Noort

Film :

Vanaf 3 februari is de film Stromboli te zien op Netflix. Met actrice Elise Schaap in de hoofdrol en met een internationale cast gaat deze nieuwe dramafilm nu het licht zien op Netflix. Lees hier de streamingrecensie van Stromboli.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Het verloren schaap
Het verhaal gaat over Sara. Zij arriveert met een koffer vol wodka en een uitgeput hart op het vulkanisch eiland Stromboli. Ze komt bij een retraite terecht. Samen met een bont gezelschap andere dolende zielen onder leiding van de charismatische goeroe Jens, gaat Sara de grote confrontatie aan met de duistere demonen uit haar verleden.

Actrice Elise Schaap, Tim McInnerny en Pieter Embrechts in de film 'Stromboli'

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 60% | IMDb ★ 6,7

Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijfster Saskia Noort, dat een paar jaren geleden werd genomineerd voor de NS Publieksprijs. De film werd mede in samenwerking met streamingdienst Netflix gemaakt. Lees hier de filmrecensie van Stromboli verder.

Cast
Naast Elise Schaap (Mijn vader is een vliegtuig) en Tim McInnerny (The Serpent) zijn ook Pieter Embrechts (Instinct), Christian Hillborg (The Playlist), Anna Chancellor (Mrs. Harris Goes to Paris), Neerja Naik (Olivia Twist), Rifka Lodeizen (De K van Karlijn) en Simone Coppo (I Know This Much Is True) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Michiel van Erp (Niemand in de Stad) naar het boek van Saskia Noort.

Vanaf 3 februari 2023 is de film Stromboli te zien op Netflix. Genre: drama. Tijdsduur: 86 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's