Nieuw seizoen Vlaamse versie Restaurant Misverstand vanaf maandag 6 februari op Eén

Nieuw seizoen Vlaamse versie Restaurant Misverstand vanaf maandag 6 februari op Eén
Dieter Coppens volgt mensen met jongdementie

Kijktip :

Presentator Dieter Coppens - bekend van de Code van Coppens en de Vlaamse versie van Down the Road - is terug met een nieuw seizoen van de Vlaamse versie van het programma Restaurant Misverstand. Hij opent de deuren van een restaurant waar het voltallige personeel de diagnose jongdementie heeft.

Onbegrip
Door hun ziekte krijgen mensen met jongdementie vaak te maken met onbegrip. Daarnaast moeten ze vaak verplicht stoppen met werken, waardoor hun zelfvertrouwen een deuk krijgt. Daar wil Restaurant Misverstand verandering in brengen: door de buitenwereld te tonen wat ze wél nog kunnen.

Confronterend
In de eerste aflevering leren de acht delnemers chef-kok Seppe Nobels, de gerechten én elkaar kennen in hotelschool PIVA. Al snel moeten ze het restaurant ook echt doen draaien voor een proefpubliek. Het enthousiasme is er, maar er zijn ook héél wat confronterende momenten tijdens de eerste service.

Het nieuwe seizoen van de Vlaamse versie van Restaurant Misverstand is vanaf maandag 6 februari om 20.40 uur te zien op Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV