Chef van Restaurant Misverstand betrapt Edwin en Robert op 'onderonsje' (video)

Chef van Restaurant Misverstand betrapt Edwin en Robert op 'onderonsje' (video)

Woensdag 2 november 2022 om 15:46

In Restaurant Misverstand volgen we mensen met dementie die tijdelijk als restaurantmedewerker aan het werk gaan. Deelnemers Edwin en Robert hebben de stoute schoenen aangedaan. Zij vragen zich af of iemand het doorheeft als ze een klein hapje nemen van een gerecht. "Ons kent ons, dat hebben zij toch niet door,"aldus Robert.

Onderonsje?
Als de chef vraagt wat hun 'onderonsje' was, zeggen de mannen stellig: "Dat weten we niet meer." Daar kan iedereen dan wel weer hard om lachen.

Bekijk de beelden van Restaurant Misverstand hieronder.

Restaurant Misverstand is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Restaurant Misverstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Chef van <em>Restaurant Misverstand</em> betrapt Edwin en Robert op 'onderonsje' (video) In Restaurant Misverstand volgen we mensen met dementie die tijdelijk als restaurantmedewerker aan het werk gaan. Deelnemers Edwin en Robert hebben de stoute schoenen aangedaan. Zij vragen zich af of iemand het doorheeft als ze een klein hapje nemen van een gerecht. "Ons kent ons, dat hebben zij toch niet door,"aldus Robert. Onderonsje?Als de chef vraagt wat hun 'onderonsje' was, zeggen de mannen stellig: "Dat weten we niet meer." Daar kan iedereen dan wel weer hard om lachen. Bekijk de beelden van Restaurant Misverstand hieronder. Restaurant Misverstand is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Restaurant Misverstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Restaurant Misverstand-deelnemers maken er een feestje van, bekijk de beelden Bekijk deze video » Maarten, deelnemer Restaurant Misverstand in HLF8 over zijn diagnose 'dementie' Bekijk deze video » Restaurant Misverstand: Gerda erg verdrietig omdat ze niet meer in keuken kan werken Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's