Vanavond op tv: nieuw seizoen The Connection, zonder Matthijs van Nieuwkerk

Vanavond op tv: nieuw seizoen The Connection, zonder Matthijs van Nieuwkerk
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 4 februari

Kijktip :

De NPO-quiz The Connection is terug. De quiz, die vorig jaar door Matthijs van Nieuwkerk werd gepresenteerd, heeft nu een nieuwe presentator: Patrick Lodiers. Verder zie je natuurlijk een spannende nieuwe aflevering van Wie is de Mol? én kan je genieten van de misdaadfilm Nightcrawler. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 4 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Misdaadfilm: Nightcrawler

Paramount Network
20:00 uur

Lou Bloom, een gedreven jongeman dringend op zoek naar werk, ontdekt de supersnelle wereld van de criminaliteitsjournalistiek in LA. Hij vindt een groepje freelance cameramensen die botsingen, branden, moorden en andere ellende filmen.

Wie is de Mol?: Wie kreeg het rode scherm?

NPO 1
20:28 uur

Het is natuurlijk de grote vraag die is achtergebleven na de laatste aflevering van kijkcijferkanon Wie is de Mol: wie kreeg er nu toch dat rode scherm? Was het Daniël, Soy of toch Nabil? Misschien worden we in deze vijfde aflevering een klein beetje wijzer. Aan het slot van de aflevering zagen we dat de twee kandidaten met de hoogste bedragen apart met Rik mee gaan. Het geld daarin moet worden gebruikt als 'speelgeld'. Door de promo van deze week en de vooruitblik uit de vorige aflevering weten we dat we in een van de opdrachten in ieder geval lekker gaan 'griezelen'!

Bekijk ook het overzicht van deelnemers van Wie is de Mol? 2023.

Het vertrek van Anniek zorgt voor een nog verdere verdeling van de verdachte Mollen in Nederland. Soy is nog steeds de meest verdachte Mol (21%), nu gevolgd door Ranomi en Nabil (beiden 16%). Daniel zit nu op nog maar 13% van de verdenkingen en is daarmee de minst verdachte kandidaat.

Terug: The Connection

NPO 1
21:37 uur

De kennisquiz The Connection is terug! Door de verhalen rond de persoon van Matthijs van Nieuwkerk, die het eerste seizoen van de quiz presenteerde, is er dit seizoen wel een nieuwe presentator: Patrick Lodiers. Lodiers legt in het hypermoderne decor iedere week drie bekende Nederlanders het vuur aan de schenen. Dit seizoen heeft ook een wat andere opzet: van de eerste zes afleveringen gaan de winnaars door naar de halve finales. De beste kandidaat van de halve finales, die na de winnaars de hoogste score had, sluit aan in de finale. In de eerste aflevering nemen cabaretier Dolf Jansen, zangeres en musicalactrice April Darby en presentator, acteur en tv-persoonlijkheid Harry Piekema het tegen elkaar op. Krijgen zij het voor elkaar om in vier rondes zoveel mogelijk goede antwoorden bij elkaar te spelen om tot die ene, ultieme connectie te komen?

Start: Showtrial

Eén
23:51 uur

Op de zeer late avond van België Eén start zaterdag een bijzondere nieuwe serie: Showtrial. De mysterieuze misdaadserie komt van de hand van onder meer The Tunnel-schrijver Ben Richards en was op de BBC een groot succes. Talitha Campbell, telg van een van de rijkste families van Groot-Brittannië, wordt opgepakt voor de moord op Hannah Ellis, een minder welgestelde studente. Dat is het begin van een rechtszaak die het land zal verdelen. De politie is ervan overtuigd dat Talitha iets te maken heeft met de mysterieuze verdwijning van Hannah en advocate Cleo Roberts krijgt de opdracht de nukkige en verwende Talitha bij te staan tijdens de verhoren. Cleo probeert Talitha in het gareel te houden, maar dan komt er bewijs aan het licht dat de zaak op z'n kop zal zetten.

Actuele video's

Meer actuele video's