Hoe laat is de Super Bowl 2023 live op tv?

Hoe laat is de Super Bowl 2023 live op tv?
Philadelphia Eagles tegen Kansas City Chiefs

Sport :

Het grootste sportevenement van het jaar is voor ons misschien de Tour de France of een groot voetbaltoernooi, maar in de Verenigde Staten is dat wel even anders: de Super Bowl wordt door zo'n beetje heel het land bekeken. Ook in Nederland wordt het evenement uitgezonden. Bij Gids.tv lees je waar en wanneer je het evenement kijkt.

Super Bowl op tv
Het Nederlandse verslag van de Super Bowl, die dit jaar zal gaan tussen de Philadelphia Eagles en de Kansas City Chiefs, is te zien bij de sportzender ESPN. Voor de meeste tv-abonnees is het eerste kanaal van ESPN gratis te kijken. Op ESPN 2 wordt het Amerikaanse verslag van de Super Bowl uitgezonden.

Lees ook het volledige programma van de Super Bowl 2023, inclusief de halftime show.

Hoe laat is Super Bowl op tv?
Om 23.00 uur start de voorbeschouwing van de Super Bowl op ESPN. In de studio in Amsterdam ontvangt presentator Sanne van Dongen de analisten Ronald Buijs, radio-dj Fernando Halman, oud-speler van Atlanta Falcons Geraldo Boldewijn, NFL-speler Thomas Odukoya en NFL-commentator Hubert Bedford. Zij beschouwen voor op de wedstrijd. De wedstrijd zelf begint om 0.30 uur (op maandagnacht dus). Om middennacht begint de voorbeschouwing op ESPN 2. In Nederland komt het verslag van Ronald Buijs en Hubert Bedford.

Super Bowl 2023 is in de nacht van zondag 12 op maandag 13 februari om 00.30 uur Nederlandse tijd te zien op ESPN en ESPN 2. De samenvatting vind je ook op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's