Donderdag in Jinek: Turkse gemeenschap in Nederland komt massaal in actie voor de slachtoffers

Donderdag in Jinek: Turkse gemeenschap in Nederland komt massaal in actie voor de slachtoffers
De gasten van donderdag 9 februari

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van donderdag 9 februari.

Lees verder onder de video's.De gasten van Jinek op donderdag 9 februari

  • De Turkse gemeenschap in Nederland komt massaal in actie voor de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië. We bespreken deze hartverwarmende initiatieven met burgemeester van Arnhem Ahmed Marcouch en Zara Toksöz.

  • Het is al meer dan een kwart eeuw een onafgebroken hit op televisie: consumentenprogramma Radar. Vanaf komende week is de stem van gedupeerd Nederland terug, maar voor het eerst niet meer op het populaire NPO1. Waar duikt Radar dit jaar in? En welke gevolgen heeft de overgang voor het programma? We bespreken het vanavond met presentatrice Antoinette Hertsenberg.

  • 28 schilderijen zijn vanaf morgen in het Rijksmuseum te zien in de grootste Vermeer-tentoonstelling ooit. Zangeres Meau maakte speciaal voor de tentoonstelling een lied en schuift samen met de museumdirecteur van het Rijksmuseum, Taco Dibbits, aan.

  • Topmodellen Wouter Peelen, Nelson Gariba, Djairo Mulder, Julius Carli en Timo Pan reizen de wereld over voor de allergrootste modehuizen. Vanavond vertellen ze over het internationale succes van Nederlandse mannelijke modellen.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's