Paris Saint-Germain – Bayern München live op tv en online (achtste finales Champions League)

Paris Saint-Germain – Bayern München live op tv en online (achtste finales Champions League)
Franse tegen Duitse koploper

Sport :

In de achtste finales van de Champions League spelen dinsdag de Franse en de Duitse koploper tegen elkaar. Paris Saint-Germain en Bayern München moeten in twee wedstrijden uitvechten wie naar de kwartfinales gaat. De heenwedstrijd in Parijs is dinsdag 14 februari om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Samenvatting en hoogtepunten Paris Saint-Germain – Bayern München

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Geen Messi
Paris Saint-Germain stelde toch ietswat teleur in de groepsfase. Alhoewel ze wel bijna eerste in de poule werden, moesten ze die positie aan Benfica laten: tegen de Portugezen werd twee keer gelijkgespeeld: zowel in Portugal als in Parijs werd het 1-1. Eén groot nadeel voor de Parijzenaren: in de eerste wedstrijd is Lionel Messi er niet bij.

Doelsaldo
De mannen uit Müchen deden wel gewoon wat er van ze verwacht werd: ze werden eerste in poule C en verloren geen wedstrijd: zowel Barcelona als Internazionale werden twee keer verslagen en er werd een prachtig doelsaldo van +16 verzilverd. Het is dus niet zo gek dat de ploeg van Nagelsmann de grote favoriet van deze onderlinge strijd is.

De heenwedstrijd Paris Saint-Germain – Bayern München is op dinsdag 14 februari om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's