Nieuw seizoen van Nachtdieren vanaf maandag 13 februari te zien op NPO 3

Nieuw seizoen van Nachtdieren vanaf maandag 13 februari te zien op NPO 3
Raven van Dorst bezoekt nachtbrakers

Kijktip :

Presentator Raven van Dorst stapt voor de vierde keer in de Mustang voor een nieuw seizoen van Nachtdieren. Hierin gaat Raven op bezoek bij de echte nachtbrakers, waaruit mooie, bijzondere en ontroerende ontmoetingen voortkomen. Het nieuwe seizoen start maandag 13 februari op NPO 3.

Nachtdieren gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering komt Raven in het Groene Hart van Nederland: Raven bezoekt de steden Woerden, Gouda en Alphen aan den Rijn en een parenclub, waar Grazia en Hans inmiddels al zo'n zestien jaar komen. Ze houden ervan om de spanning op te zoeken, nieuwe mensen te ontmoeten en als er een klik is een kamer op te zoeken.

België
Dit seizoen zal Raven voor het eerst ook de grenzen overgaan: die brengt een bezoek aan Antwerpen en Brussel in dit nieuwe seizoen. Welke Zuiderburen zijn er midden in de nacht nog wakker? En welke verhalen komen er dan uit?

Het nieuwe seizoen van Nachtdieren is vanaf maandag 13 februari wekelijks rond 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Nachtdieren terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's