Oostenrijk - Nederland live op tv (vrouwenvoetbal vriendschappelijk)

Oostenrijk - Nederland live op tv (vrouwenvoetbal vriendschappelijk)
Tweede wedstrijd om nare smaak weg te spoelen

Sport :

De Oranje Leeuwinnen spelen in de oefencampagne richting het WK deze zomer twee wedstrijden tegen Oostenrijk, gespeeld op het eiland Malta. De tweede wedstrijd is op dinsdag 21 februari om 18.00 uur te zien op ESPN.

Samenvatting en hoogtepunten Oostenrijk - Nederland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Vorige wedstrijd
De vorige partij tegen Oostenrijk ging verrassend genoeg verloren. Ze kwamen goed met 1-0 voor, maar gaven het in de slotfase toch uit handen. De nummer 11 van de wereld kwam in de laatste minuten nog terug tot 1-2. Na afloop waren de Leeuwinnen overigens ook zeer ontevreden, net als bondscoach Andries Jonker.

Geen WK
Natuurlijk spelen de OranjeLeeuwinnen deze oefenwedstrijden als campagne richting het wereldkampioenschap voetbal in Australië en Nieuw-Zeeland. Hun tegenstander, Oostenrijk, doen niet mee aan dat WK. Zij lieten zich in de kwalificatie verrassen door Schotland.

De wedstrijd Oostenrijk - Nederland is op dinsdag 21 februari om 18.00 uur te zien op ESPN. De voorbeschouwing begint om 17.45 uur, de samenvattig volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's