sc Heerenveen - Feyenoord live op tv (kwartfinale KNVB Beker)

sc Heerenveen - Feyenoord live op tv (kwartfinale KNVB Beker)
Koploper doet ook nog mee voor de beker

Sport :

Op woensdag 1 maart spelen Feyenoord en sc Heerenveen in de kwartfinale van de KNVB Beker tegen elkaar in het Abe Lenstra Stadion. De wedstrijd wordt om 20.00 uur live uitgezonden op het open kanaal van FOX en op ESPN 2.

Samenvatting en hoogtepunten sc Heerenveen - Feyenoord

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De Rotterdammers zijn koploper in de Eredivisie en zitten zowel in het bekertoernooi als in de Europa League nog stevig in het zadel. In het directe duel van vanavond kan een plek voor de halve finale worden verzilverd. Dat is absoluut nog niet zomaar gebeurd: van de laatste vijf wedstrijden won Feyenoord slechts twee. Ook de laatste wedstrijd werd niet gewonnen: ze bleven steken bij 0-0.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 19.15 uur op FOX. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2.

sc Heerenveen - Feyenoord is woensdag 1 maart om 20.00 uur live te zien op FOX en ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's