Dinsdag in Jinek: ongeluk in laboratorium in China mogelijk toch bron van coronapandemie?

Dinsdag in Jinek: ongeluk in laboratorium in China mogelijk toch bron van coronapandemie?
De gasten van dinsdag 28 februari

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van dinsdag 28 februari.

Lees verder onder de video's.

De gasten van Jinek op dinsdag 28 februari

  • Terug van weggeweest: de lab-theorie. Het Amerikaanse ministerie van Energie denkt dat namelijk dat een ongeluk in een laboratorium in China mogelijk toch de bron is van de coronapandemie. Hoe serieus moeten we dit nemen? We bespreken het met Amerika-verslaggever van EenVandaag Tom van ’t Einde.

  • Banken die meekijken met al jouw transacties vanaf 100 euro. Als het aan het kabinet ligt wordt dit het nieuwe wapen van de banken in de strijd tegen het witwassen van geld. Consumentenprogramma Radar zette er de tanden in. We bespreken het opmerkelijke voorstel met Radar-boegbeeld Antoinette Hertsenberg.

  • Twee mannen in een relatie die dromen van een kind adopteren kunnen dat al meer dan een decennium legaal doen. Maar je moet vroeg beginnen want het is een ingewikkeld proces dat jarenlang kan duren. Daarnaast is het aantal landen waaruit je kan adopteren zeer beperkt.Mike Pietersz en Galtjo Beek willen graag een kindje uit de VS adopteren, maar die optie valt binnenkort weg.Diego González-Clark, bekend van 'Prince Charming', heeft zijn zoontje Sem geadopteerd en schuift ook aan.

  • Twee mannen uit Rotterdam moesten vandaag in de rechtbank verschijnen omdat ze tijdens de seks een condoom hebben afgedaan zonder het medeweten van hun bedpartner. Dit heet ’stealthing’. Te gast is advocaat Ellen van Loosbroek die één van de slachtoffers bijstaat.

  • Het is bijna zover: Snollebollekes staat over vier weken in een stampvol GelreDome, waar hij het publiek weer massaal van links naar rechts zal laten bewegen. Hij deelt het podium met een aantal gastartiesten, waarvan hij er vanavond eentje bij ons bekend maakt!

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's