Donderdag in Jinek: Betty Glas, Ferri Somogyi en Pernille La Lau over deelname aan De Verraders

Donderdag in Jinek: Betty Glas, Ferri Somogyi en Pernille La Lau over deelname aan De Verraders
De gasten van donderdag 2 maart

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van donderdag2 maart.

Lees verder onder de video's.


De gasten van Jinek op donderdag 2 maart

  • De één kreeg last van slapeloosheid en de ander moest steeds overgeven. Topsporters moeten continue dealen met die enorme druk. Erik Dijkstra sprak met verschillende Nederlandse sporthelden over mentale druk. Samen met zwemster Femke Heemskerk schuift hij aan.

  • ‘De Verraders’ is zonder twijfel het meest psychologische spel van de Nederlandse televisie. Hoe bereid je je voor op zo veel leugens en bedrog? Deelnemers van het nieuwe seizoen Betty Glas, Ferri Somogyi en Pernille La Lau vertellen er vanavond over in Jinek!

  • Met nog twee weken tot de verkiezingen is de strijd om de kiezer nu echt losgebarsten. Politieke partijen trekken nog alles uit de kast om potentiële stemmers voor zich te winnen. We bespreken de laatste ontwikkelingen met politiek commentator Wouter de Winther.

  • Vanavond doet de Peter R. de Vries Foundation een ultieme zoekpoging in de zaak Rosleny Magdalena. Een speciale actie moet ertoe leiden dat duidelijk wordt wie Rosleny op 17 november 2016 heeft doodgeschoten in een park in Amsterdam-Zuidoost. Kelly de Vries en Shulesca de la Croes schuiven aan.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV