KiesHart: ontdek welke politicus op jou lijkt voor Provinciale Statenverkiezingen

KiesHart: ontdek welke politicus op jou lijkt voor Provinciale Statenverkiezingen

Donderdag 23 februari 2023 om 10:41

Doe hier de test van KiesHart: welke politicus lijkt op jou?

De Provinciale Statenverkiezingen komen eraan, maar toch zijn er nog veel mensen die niet weten op welke partij ze moeten stemmen. Bovendien kennen ze de meeste mensen op de kandidatenlijst niet. Daarom is KiesHart (door Hart van Nederland en KiesKompas) in het leven geroepen. Door de vragenlijst in te vullen kom je niet uit bij een partij, maar bij een persoon. Zo ontdek je welke politicus het meeste op jou lijkt en dus bij jou past, op basis van persoonlijkheid, ideologische standpunten en mate van vertrouwen in de overheid.

Bekijk de video van Hart Van Nederland over KiesHart in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>KiesHart</em>: ontdek welke politicus op jou lijkt voor Provinciale Statenverkiezingen Doe hier de test van KiesHart: welke politicus lijkt op jou? De Provinciale Statenverkiezingen komen eraan, maar toch zijn er nog veel mensen die niet weten op welke partij ze moeten stemmen. Bovendien kennen ze de meeste mensen op de kandidatenlijst niet. Daarom is KiesHart (door Hart van Nederland en KiesKompas) in het leven geroepen. Door de vragenlijst in te vullen kom je niet uit bij een partij, maar bij een persoon. Zo ontdek je welke politicus het meeste op jou lijkt en dus bij jou past, op basis van persoonlijkheid, ideologische standpunten en mate van vertrouwen in de overheid. Bekijk de video van Hart Van Nederland over KiesHart in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. PVV is de grootste in Zuid-Holland: 'Te veel asielzoekers, vol is vol' (video' Bekijk deze video » Op1: 'D66 zal geen coalities gaan vormen met BBB, na Provinciale Statenverkiezingen' Bekijk deze video »
Politiek :

Actuele video's

Meer actuele video's