Vanavond op tv: Flikken Maastricht, Avastars en start De Verraders

Vanavond op tv: Flikken Maastricht, Avastars en start De Verraders
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 3 maart

Kijktip :

Het veelbesproken Avastars is vanavond opnieuw opnieuw te zien op SBS6. Floris en Eva onderzoeken in Flikken Maastricht een moord op een Limburgs folklorefestival en het nieuwe seizoen van De Verraders gaat van start op RTL4. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 3 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: WK afstanden schaatsen, dag 2

NPO 1
19:02 uur

Aan het einde van het schaatsseizoen zit - zoals gebruikelijk in een niet-Olympisch jaar - natuurlijk weer de belangrijkste wedstrijd van het jaar: het wereldkampioenschap. Dit jaar schaatst de Nederlandse equipe een thuiswedstrijd: Thialf is namelijk het decor van deze schitterende wedstrijd.

Terug: De Verraders

RTL 4
20:03 uur

Vrijdag start het nieuwe seizoen van De Verraders op RTL 4. Opnieuw gaan twintig (semi-)BN'ers onder leiding van presentator Tijl Beckand een bijzonder donker chateau in voor een spannend spel, met als doel: de verraders uit het spel spelen.

Bekijk ook de volledige lijst van de deelnemers aan De Verraders 2023.

Thrillerfilm: Face/off

RTL 7
20:27 uur

Op RTL7 is vrijdagavond de film Face/Off met John Travolta en Nicolas Cage nogmaals te zien

Verhaal
Agent Sean Archer (Travolta) krijgt het gezicht van terrorist Castor Troy (Cage), waarna de Troy de identiteit van Archer overneemt. Terwijl Archer probeert een bom te vinden, wil Troy alle getuigen van de gedaanteverwisseling vermoorden.

Avastars: eerste duetten

SBS 6
20:29 uur

Na de 'zeer succesvolle' start van Avastars vorige week gaan de avatars deze week voor het eerst een duet zingen, samen met echte zangers. Gaat het de Avastars en de zangers lukken een mooi optreden te geven?

Flikken Maastricht: dode op het schuttersfestival

NPO 1
21:47 uur

De nieuwe (derde) aflevering van Flikken Maastricht is deze week vanwege het WK afstanden niet om de gebruikelijke tijd (20.30 uur), maar pas om 21.45 uur te zien op NPO 1. Na het voorval met Eddie en de spanningen van vorige week gaan Eva en Wolfs weer ouderwets zaken oplossen.

Actuele video's

Meer actuele video's