Maandag 6 maart in Van onschatbare waarde: uniek VOC-kanon uit wrak van 275 jaar oud

Maandag 6 maart in Van onschatbare waarde: uniek VOC-kanon uit wrak van 275 jaar oud
Wat is oude reisnecessaire waard?

Kijktip :

In de vierde aflevering van Van onschatbare waarde (maandag 6 maart) zien we Marco, een hobbyduiker die tijdens zijn expeditie een heel bijzonder VOC-kanon in de Atlantische Oceaan. Het is dit object, geborgen uit een wrak van 275 jaar oud, dat hij meeneemt voor de experts. Wat zal dat bijzondere voorwerp daadwerkelijk waard zijn?

Van onschatbare waarde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Reisnecessaire
Naast Marco zien we ook oud-zangeres en radiomaker Marie-Cecile Moerdijk biedt een oude reisnecessaire aan. De reiskoffer bevat de originele inhoud, waaronder een ivoren schoenlepel, flacons en een antieke krultang.

Over Van onschatbare waarde
In het programma Van onschatbare waarde krijgen mensen de kans om voorwerpen te verkopen aan een expert. De deelnemers gaan langs bij vier verschillende experts, die allemaal een bod zullen doen. Als een bod eenmaal geaccepteerd is, is het object verkocht en krijgt de deelnemer geen kans meer om met een andere expert te praten.

Van onschatbare waarde is elke maandag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Van onschatbare waarde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's