Van onschatbare waarde: hoeveel levert schilderij van Kees Maks op?

Van onschatbare waarde: hoeveel levert schilderij van Kees Maks op?

Maandag 27 februari 2023 om 14:32

Maandag zie je weer een nieuwe aflevering van Van onschatbare waarde, waarin mensen proberen om hun items voor een goede prijs te verkopen aan de experts. Deze keer worden onder meer een schilderij van Kees Maks en opgezette vogels te koop aangeboden. In de eerste beelden is te zien dat de eigenaren het wel zien zitten om duizenden euro’s voor hun spullen te krijgen, maar of de experts daarin meegaan is de grote vraag…

Bekijk de video van Van onschatbare waarde hieronder

Van onschatbare waarde is iedere maandag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Van onschatbare waarde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Van onschatbare waarde</em>: hoeveel levert schilderij van Kees Maks op? Maandag zie je weer een nieuwe aflevering van Van onschatbare waarde, waarin mensen proberen om hun items voor een goede prijs te verkopen aan de experts. Deze keer worden onder meer een schilderij van Kees Maks en opgezette vogels te koop aangeboden. In de eerste beelden is te zien dat de eigenaren het wel zien zitten om duizenden euro’s voor hun spullen te krijgen, maar of de experts daarin meegaan is de grote vraag… Bekijk de video van Van onschatbare waarde hieronder Van onschatbare waarde is iedere maandag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Van onschatbare waarde terugkijken bij Gids.tv. Van onschatbare waarde: een dagje mee met Bert Degenaar (Omroep Max) Bekijk deze video » Van onschatbare waarde: tegeltableaus uit Noorwegen vallen in de smaak bij experts Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's