Vrijdag in Jinek: Mia Nicolaï & Dion Cooper over deelname Eurovisie Songfestival

Vrijdag in Jinek: Mia Nicolaï & Dion Cooper over deelname Eurovisie Songfestival
De gasten van Jinek van vrijdag 3 maart

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van vrijdag 3 maart.

Lees verder onder de video's.


De gasten van Jinek op vrijdag 3 maart

  • Het was een spannende week voor songfestivalduo Mia Nicolaï & Dion Cooper want eindelijk mochten ze hun Nederlandse inzending ‘Burning Daylights’ met de wereld delen. Vanavond schuiven ze aan bij Jinek en vertellen ze alles over het grote Eurovisieavontuur dat hen te wachten staat en hoe zij de winst voor Nederland hopen binnen te halen.
  • Oud-commando Dai Carter is een van de gezichten van kijkcijferhit Kamp Van Koningsbrugge. Zijn missie: mensen mentaal krachtiger maken. En dat doet hij op basis van de lessen die hij leerde in zijn leven en als commando. Vanavond schuift Dai aan om te vertellen over zijn nieuwe boek ‘Mentale kracht’.
  • Van gouden medailles in schaatshart Thialf tot wat bekendstaat als ‘de meest gestoorde rotonde van Nederland’: Eva Jinek bespreekt de week met Erben Wennemars en Eva Eikhout.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's