Vanavond op tv: laatste eindgesprekken Married at First Sight, Bayern in de Champions League en meer

Vanavond op tv: laatste eindgesprekken Married at First Sight, Bayern in de Champions League en meer
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 8 maart

Kijktip :

Woensdag staan de laatste eindgesprekken van dit seizoen van Married at First Sight op het programma bij RTL 4. Op NPO 1 kun je kijken naar de nieuwste aflevering van Ruimteschip Aarde en Bayern speelt zijn return in de Champions League tegen Paris Saint-Germain. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 8 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Actiefilm: The Predator

Veronica
20:25 uur

De gevaarlijkste wezens in het universum zijn sterker, slimmer en dodelijker dan ooit tevoren. Alleen een groep ex-soldaten en een evolutiebioloog kunnen het einde van de mensheid voorkomen.

Married At First Sight: laatste eindgesprekken

RTL 4
20:31 uur

Woensdag is het tijd voor de laatste eindgesprekken op het fameuze Slot Zeist. Dinsdag zagen we al de twee eindgesprekken van Wichian en Loes en Wilfred en François, nu komen de andere vier. Wat beslissen Maarten en Richelle vandaag? De twee kwamen langzaam op stoom in hun huwelijk en het lijkt erop dat de liefde ook daadwerkelijk is uitgebleven, ondanks de bemoeienis van de experts. Welke knoop zullen zij doorhakken.

Ruimteschip aarde: de Nederlandse bodem

NPO 1
20:34 uur

In de derde aflevering van Ruimteschip aarde staat de Nederlandse bodem centraal. De astronauten waarmee André Kuipers heeft samengewerkt zijn gefascineerd door de Nederlandse bodem. In deze aflevering leggen hij en verteller Kim van Kooten uit waarom. De grond in Nederland is overal in beweging. Soms is de grond sappig en vol van leven, soms is het juist omringt door water en soms lijkt het juist heel droog. We zetten onze huizen er op en we planten ons voedsel er in. Als we dieper graven, komen we echter tekenen van vroeger leven tegen.

Live: Bayern München – Paris Saint-Germain (Champions League)

RTL 7
20:53 uur

Voorbeschouwing om 19.55 uur, live verslag vanaf 20.55 uur. Het is misschien wel het mooiste affiche van de achtste finaleronde van de cup met de grote oren: de winnaar van 2019/2020 (Bayern) en de finalist in datzelfde seizoen (Paris Saint-Germain) spelen tegen elkaar.

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending")


Aangehaakt: Helmond

NPO 2
21:14 uur

In de derde aflevering van Aangehaakt gaat de politiek geograaf Josse de Voogt op zoek naar de verschillen en de overeenkomsten tussen wijken en politieke voorkeuren in de gemeente Helmond, een grote plaats in de provincie Noord-Brabant. In Helmond zie je grote politieke scheurlijnen. Tijdens de laatste gemeenteraadsverkiezingen werden GroenLinks (7 zetels) en de VVD (6 zetels) de grootste. In Helmond-Noord liggen de verhoudingen toch wel wat anders: tijdens de Tweede Kamerverkiezingen werd de PVV veruit de grootste en ook het Forum voor Democratie deed het daar uitstekend.

Actuele video's

Meer actuele video's