Vrijdag in Jinek: Bouke 'Elvis' Scholten brengt een ode aan zijn grote held

Vrijdag in Jinek: Bouke 'Elvis' Scholten brengt een ode aan zijn grote held
De gasten van Jinek van vrijdag 10 maart

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van vrijdag 10 maart.

Lees verder onder de video's.

De gasten van Jinek op vrijdag 10 maart

  • Elvis is en blijft ongekend populair. De Elvis film maakt dit weekend kans op acht Oscars en Bouke Scholten won met Bouke & The ElvisMatters Band 'The Tribute - Battle of the bands'. Vanavond is hij te gast en brengt hij een ode aan ‘The King of Rock and Roll'.
  • De campagnes voor de Provinciale Statenverkiezingen zijn op volle toeren. Met nog maar vijf dagen te gaan maken we met politiek verslaggever Floor Bremer de balans op.
  • Twintig jaar lang een schrikbarende werkcultuur bij NOS Sport. Van pestgedrag, seksuele intimidatie tot verbale agressie. TV-recensent Angela de Jong, Thomas Bruning van de NVJ en sportjournalist Maarten Kolsloot reageren.
  • Bitcoin nepadvertenties op sociale media waarbij foto's en namen van een tiental bekende Nederlanders zonder toestemming wordt gebruikt. Presentator Jort Kelder gaat al jarenlang de strijd aan tegen deze fraudeurs en schuift vanavond samen met advocaat Marius Hupkes aan.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's